Bijen adoptie

Iedereen kan iets bijdragen aan natuur, milieu en/of de biodiversiteit. Veel bedrijven willen graag hĂșn steentje bijdragen. En dat kan.... Hoe? 

Nou door bijvoorbeeld een bijenvolk te adopteren. Dit bijenvolk wordt met zorg uitgekozen en krijgt de volle aandacht om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de directe (werk)omgeving. Ik kom graag in gesprek met bedrijven die hier interesse in tonen. Samen zoeken we uit wat de beste manier is om hier invulling aan te geven.

Een bijenkast op het dak van het bedrijf? Dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. We kunnen ook kiezen voor 1 van mijn bijenstanden verspreid over het Midden-Delfland gebied. Van Vlaardingen, Maassluis tot aan Maasland en Schipluiden. En het mooie van deze mogelijkheid, los van een waardevolle bijdrage aan de biodiversiteit, is de honing opbrengst!. Die gaat voor 50% naar jouw bedrijf! Echte pure honing, HOE LEKKER IS DAT??!!

Stroomopwaarts MVS is jullie al voorgegaan. Sinds 2020 hebben zij als organisatie 2 bijenvolken geadopteerd. 

Geregeld kom ik op bezoek om te kijken hoe de 'dames er bij hangen' en vertel ik gepassioneerd gevraagd dan wel ongevraagd over bijen, wespen, vlinders, vliegen en andere bestuivers. Je zult nooit meer hetzelfde denken over deze wonderlijke schepsels. 


Omgevingsadvies

Ik ben deskundig op mijn vakgebied, een bevlogen imker en amateur ecoloog. Inmiddels weet ik voldoende over alles wat groeit en bloeit zodat ik een gedegen advies kan geven over een waardevolle aanpassing van de directe omgeving rondom jouw bedrijf.  Groen doet goed! Groen is goed voor het welzijn van medewerkers en groen is goed voor alles wat vliegt, loopt en/of kruipt. Bijen, vlinders, kevers, egels, uilen, koolmeesjes en vleermuizen. Voor alles is plek en ieder wezen draagt zijn/haar steentje bij. 


Ik kom graag in gesprek om te beoordelen wat er gedaan kan worden om de directe omgeving van jouw bedrijf om te toveren tot een waar paradijs. Voor mens & dier. Een advies op maat...