Workshops en team(building)uitjes

Een keer iets anders?? Met je familie, vrienden of aanverwante, maar ook met je collega's. Laat je eens verrassen en ik neem je met mijn imkerij mee in de wereld van de bij. Tijdens de workshops 'Help een bij' of 'De bij en wij' komen alle facetten van de bij aanbod. Scheid ik zin van onzin, neem ik je mee in de fascinerende wereld van de bij en andere bestuivers, wordt er in gegaan op honing qua smaak, karakter, eigenschap en toepassing, wordt er geproefd van de verschillende bij-producten en ga je naar huis met tips en aanbevelingen met betrekking tot habitat, dracht en biodiversiteit. Mijn enthousiasme is aanstekelijk. Echt!
 
Wil je met je collega's werken aan samenwerken, onderlinge verhoudingen, rollen en patronen? Of gewoon een leuke middag en het versterken van het WIJ gevoel? Geef aan waar de behoeften liggen en laat je verrassen door een spannende, educatieve, maar vooral leuke middag. Met bijen, door bijen en voor bijen. Durf jij de uitdaging aan en kijk de bij recht in de ogen!
 
Zowel workshops als team(building)uitjes kunnen worden verzorgd met compleet verzorgde lunch vol met zogeheten 'breinkost'. Seizoensgebonden, lokale en pure ingrediënten waarmee we jouw hersenpan in optimale conditie brengen. 
 
De prijzen voor de workshops en team(building)uitjes beginnen bij € 22,50 per uur (inclusief koffie/thee ontvangst). Een dag start bij een minimale aantal deelnemers van 4 tot maximaal 10. Workshops en team(building)uitjes zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. 

In het geval van een annulering vanwege deze weersomstandigheden is er sprake van een 90% terugbetaling van de totale som. 10% is in dit geval onkostenvergoeding. Dit in verband met voorbereidende werkzaamheden.